Programele de company training. Aici aveti posibilitatea participarii in cadrul unor sesiuni de dezvoltare personala si profesionala, de informare si consiliere ce au ca fundament programe specializate de training al caror obiectiv este reprezentat de dezvoltarea competentelor in urma evaluarii 360 grade. Programele de training, sesiunile de instruire si workshop-urile sunt concepute pentru cresterea performantelor si competitivitatii individuale si organizationale.

Gama propusa de compania noastra ofera posibilitatea personalizarii in functie de specificul companiilor partenere, pliate pe nevoile organizatiei, adaptarea realizandu-se atat prin intermediul continutului si a metodelor de invatare, cat si prin corelarea nivelului de dificultate al conceptelor la nivelul de pregatire al participantilor.

Completeaza formularul pentru a cere o oferta sau pentru a primi mai multe informatii despre traininguri si vom raspunde solicitarii dumneavoastra in cel mai scurt timp sau contacteaza-ne la nr. de telefon: 0768.55.20.66. / 0762.66.80.22